Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Επαγγελματίες στο να εξαπατάτε το Λαό

«Αποδεχτήκατε απολύτως τις πιέσεις που σας άσκησαν, αποδειχθήκατε ερασιτέχνες να υπερασπιστείτε τη χώρα και τα συμφέροντα των εργαζομένων, αποδειχθήκατε επαγγελματίες στο να εξαπατάτε το λαό», τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Εκτίμησε ακόμη ότι η κυβέρνηση δεν θα έχει τη δυνατότητα να ασκεί για πολύ αυτήν την πολιτική. «Δεν πιάνει το κόλπο ?για όλα φταίνε οι προηγούμενοι?, θα έχετε την ίδια κατάληξη με τους προηγούμενους», πρόσθεσε. «Δεν έχετε τη νομιμοποίηση να διαπράξετε αυτό το έγκλημα σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον, ο κ. Τσίπρας σημείωσε πως «ο κόσμος καταλαβαίνει ότι το κλισέ «μας πιέζουν οι ευρωπαίοι» είναι πια πολύ φθηνό».

Μιλώντας για τα χρήματα που επιδιώκει να εξοικονομήσει η κυβέρνηση από τα έκτακτα μέτρα, υπογράμμισε: «Τα 3 - 4 δισ. δεν τολμήσατε να τα βρείτε από αλλού. Πήρατε τίποτα από τραπεζίτες, εφοπλιστές μεγάλο κεφάλαιο, εκκλησιαστική περιουσία;».

«Κι εσείς για αυτούς δουλεύετε, θα το πάρουν χαμπάρι αργά οι γρήγορα οι εξαπατημένοι πολίτες. Σε αυτόν τον κόσμο θα δώσετε λογαριασμό.