Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΙΛΑΣ ΑΜΑΛΙΑ


Η τρικομματική κυβέρνηση και τα ΜΜΕ, έχουν εξαπολύσει κυνήγι μαγισσών με αφορμή την υπόθεση των καταλήψεων εγκαταλελειμμένων κτηρίων στα αστικά κέντρα.
Πρόκειται για ρεσιτάλ υποκρισίας και αποπροσανατολισμού.
Σε μια κοινωνία και ένα κράτος που η νεολαία είναι χωρίς δημιουργικές διεξόδους, σε μια περίοδο που η ανεργία και η ανέχεια αποξενώνουν τα μέλη της κοινωνίας, σε μια εποχή που χιλιάδες είναι οι άστεγοι σε όλες τις πόλεις, κατηγορούνται οι «αντιεξουσιαστές» που κατέλαβαν εγκαταλελειμμένα οικήματα.
Για δεκαετίες «δεν υπάρχουν» χώροι για παιδικούς σταθμούς, οι δημόσιες υπηρεσίες επιλέγουν να μισθώνουν ιδιωτικά κτήρια γιατί «δεν υπάρχουν ελεύθεροι χώροι» και ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα αφήνονται να ρημάζουν γιατί κανένα υπουργείο ή Οργανισμός δεν θέλει να μεταστεγαστεί.
Το ίδιο το ΙΚΑ, αφήνει ανεκμετάλλευτα δεκάδες κτήρια ιδιοκτησίας του, στεγάζει υπηρεσίες του σε ενοικιασμένα κτήρια και υποκρίνεται οτι «χάνει 4-5 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως» από μισθώματα που θα κέρδιζε…..
Οι υπόλογοι για την καταστροφή της χώρας, δεν δικαιούνται να «κουνάνε το δάκτυλο» σε κανέναν άλλο. Ας σωπάσουν για να μιλήσει ο Λαός….

10/01/2013
Η Εκτελεστική Επιτροπή των Οικοσοσιαλιστών Ελλάδας