Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

ΔΙΚΑΙΩΣ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ

Το είχε παρακάνει. Είχε το απύθμενο θράσος να τα βάζει με τα Όσια και τα Ιερά της φυλής μας. Να αμφισβητεί τις βασικές αξίες της κοινωνίας μας. Τους νόμους της Αγοράς και την υποτέλεια στα ισχυρά Έθνη. Τόλμησε να αναδείξει τον ρατσισμό στην Ελλάδα. Τόλμησε να αποκαλύψει την ύπαρξη των μεταλλαγμένων τροφίμων στη χώρα μας και τις βλάβες που μας προκαλούν. Τόλμησε να αποκαλύψει την καταστροφική για την κοινωνία και την οικονομία δράση των πολυεθνικών του εμπορίου. Τόλμησε –άκουσον άκουσον- να κάνει εκπομπή για τη «γενιά των 700 ευρώ» και τα προβλήματά της.
Το γεγονός του ότι πρόκειται για ένα δημοσιογράφο που οι έρευνές του στην Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν αποκαλύψει τη διαφθορά της παγκόσμιας πολιτικής και τα ρεπορτάζ του έχουν ενοχλήσει κρατικούς φορείς στα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή (αντιμετώπισε μέχρι και απελάσεις), σωστά δεν επηρέασαν την κρίση των διοικούντων της ΕΡΤ. Επίσης πολύ σωστά αγνόησαν και τα πάμπολλα εγχώρια και διεθνή βραβεία που του έχουν απονεμηθεί. Επίσης πολύ σωστά αγνόησαν την εμπιστοσύνη που δείχνει στις εκπομπές του το ελληνικό κοινό.
Επιτέλους απαλλαχθήκαμε από αυτόν τον ενοχλητικό. Η Κρατική Τηλεόραση μπορεί να συνεχίσει ανενόχλητη να μας δείχνει την Ελλάδα ως χώρα των παραμυθιών, μέσα σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο. Τέλος ελπίζουμε να διακοπούν σύντομα και άλλες ενοχλητικές εκπομπές όπως το «Balkan Express» κ.α.
Υ.Γ. Νομίζαμε ότι η Υ.ΕΝ.ΕΔ. δεν υπάρχει πια. Απ ’οτι φαίνεται όμως λειτουργεί ακόμα.